Erstellt 26.03.2014

6862 Oosterbeek, Gemeente Renkum, Provincie Gelderland
Länge

82,92 km

geeignet für

Beschreibung der Strecke

Misschien wel het mooiste stukje nederland ! Dit rondje heeft als middelpunt de Posbank maar kent ook zowaar een rivierenlandschap met 2x een overtocht met het pond. Gewoon een heeeel mooi rondje, zeker als je niet van alleen vlak houdt.

Weitere Infos unter www.ogott.nl

Erstellt 21.03.2014

5617 Eindhoven, Gemeente Eindhoven, Provincie Noord-Brabant
Länge

75,67 km

geeignet für

Beschreibung der Strecke

Omdat we meer doen als alleen frietjes bakken hebben we verschillende routes voor u voorgereden. Wanneer u 1 van onze 'tour-en' gereden heeft staat er bij terugkomst een heerlijk gratis kopje koffie voor u klaar. Laat wel even een reactie hier achter wat je van de route vindt. Wil je een keer mee voorrijden ben je van harte welkom op zondagmorgen om 9.00 uur. We vertrekken dan met de racefiets voor wederom een mooi tourke ! (enig niveau van fietsen wel gewenst ;-)

Tour 2 gaat naar het wereldberoemde Maaskantje (bij Den Dungen witte wel). Een Bakkie&plakkie mogelijkheid bij Boer Goossens of natuurlijk Cafetaria 't Pleintje, bekend van de broodjes bakpau en de bounty's uit het vet.

Weitere Infos unter www.ogott.nl

Erstellt 15.03.2014

6268 Bemelen, Gemeente Margraten, Provincie Limburg
Länge

68,78 km

geeignet für

Beschreibung der Strecke

Deze tour start vanaf ons vaste startpunt net buiten Maastricht. Al vrij vroeg in het parcours moet de brakkenberg bedongen worden waarna we boven Valkenburg door richting de voerstreek gaan. Onderweg komen we een paar stevige, verrassende beklimmingen tegen. Ook de vergezichten zijn adembenemend. De abdij van Val dieu uit 1219 is een van de hoogtepunten onderweg.

Weitere Infos unter www.ogott.nl

Erstellt 14.03.2014

5649 Eindhoven, Gemeente Eindhoven, Provincie Noord-Brabant
Länge

78,56 km

geeignet für

Beschreibung der Strecke

Omdat we meer doen als alleen frietjes bakken hebben we verschillende routes voor u voorgereden. Wanneer u 1 van onze 'tour-en' gereden heeft staat er bij terugkomst een heerlijk gratis kopje koffie voor u klaar. Laat wel even een reactie hier achter wat je van de route vindt. 

Tour 1 gaat richting Bungalowpark Vossemeren in Lommel. In Luijksgestel is de mogelijkheid voor een bakkie&Plakkie bij de 3 Linden bv.