Radrennstrecke Amsterdam

Höhenprofil (-7 m bis 16 m)

Höhendifferenz

23 m

Gesamtanstieg

127 m

Gesamtabstieg

144 m

GPSies-Index 14,74 ClimbByBike-Index 146,8 Fiets-Index 0


Über diese Strecke

Qualität der Strecke
Länge
146,76 km
Geo-Koordinaten
2963
Angezeigt
174 mal
Herunter geladen
18 mal

Bewertungen

Landschaft
(1)
Anspruch / Kondition
(1)
Technik
(1)
Spaßfaktor
(1)
Strecken-Beschreibung
(1)
Rundkurs

146,76 km

Aktivität, geeignet für

Download als
Entfernung mit Geländesteigung
Strecke melden
Keine Reduzierung, alle Punkte werden ausgeliefert (Anzahl der Punkte: 2963)
  • oder

 

Strecke glätten
Beschreibung der Strecke
ondagochtend 6 uur was het verzamelen om te vertrekken naar Amsterdam voor de Dam tot Dam fietsclassic met de leden Jan, Mark, Hans, Paul en Ikzelf(Martijn). Stipt 6:00 zaten we dan ook in de auto nadat we alle fietsen op de auto gezet hadden. Het was op dat moment nog erg mistig,wat later zou opklaren naar mooi fietsweer, en hebben rustig moeten rijden richting Amsterdam. Eenmaal aangekomen hadden we al snel de parkeer plek gevonden waar we de auto neer konden zetten om daarna verder met de fietsen te gaan naar de start op te dam. Doordat iedereen zich goed had voorbereidt zaten we snel op de fiets en dat was ook wel nodig want we moesten tussen 8:00 en 8:30 vertrekken en dit was noodzakelijk want anders konden we niet meer door de IJ-tunnel. Op de weg naar de start gingen we door stukken van Amsterdam waar we normaal nooit kwamen was heel leuk om te zien. We moesten zelfs met de pont het IJ-kanaal over en niet met zijn vijfen maar per 240 fietser dus het was flink proppen om dat pontje.  Langs de grachten fietsend keken we onze ogen uit wat we allemaal tegen kwamen voor aparte figuren die de bed nog moesten gaan opzoeken. Bijna bij de Dam aangekomen moesten we de gevaren van amsterdam trotseren oftewel de trams met hun leuken railse en was terecht dat we voorzichtig reden want er was al iemand gevallen voor ons. Eenmaal bij de start gekomen was een stempel halen en vertrekken maar voor onze tocht van 140km. Maar natuurlijk moesten we eerst Amsterdam weer zien uit te komen.

Eenmaal uit amsterdam konden we lekker ons tempo gaan rijden en kregen we al een snel mensen in ons wiel die het wel leuk vonden om met ons mee te rijden. Natuurlijk had je weer veel mensen die eerst hard voor bij komen en daarna weer met bosje terug ziet zakken wel humor. Het eerste gedeelte van de tocht hadden een zwakke wind tegen wat goed te doen was en lekker ons tempo konden blijven draaien. Eenmaal alkmaar achter ons gelaten te hebben ging we weer met een lus naar het zuiden richting volendam waarbij wij ook de wind in onze rug kregen. Hierdoor leek het soms wel op freewheelen en konden we een lekker tempo draaien van 35/37 km/h. Hierdoor schoten we lekker op onderweg hebben we nog wel een aantal stops gehad waar we de tijd genomen hebben om even lekker wat AA te drinken en natuurlijk de vertrouwde krentbol of een sultana naar binnen te werken. De wegen waar mooi een rustig waardoor vrij lang met een grote groep hebben gereden onderleiding van teamafdaal :).

Met Amsterdam in ons vizier schoten naar de laatste verzorgingpost de laatste kilometers ook voorbij en heeft iedereen goed gereden. In Amsterdam was het natuurlijk weer een drukte van jawelste maar dat heeft ook wel weer wat. Nadat we onze laatste stempel en prullaria opgehaald hadden was het tijd voor een lekker broodje beenham en wat fris of bier om de behaalde overwining te vieren. Daarna hebben we ons naar de parkeerplek begeven en zijn we wedergekeerd naar etten-leur met voldoening.
Mehr Eigenschaften
eben  familiengerecht  GPS erfasst  fest  Fahrradweg / Fahrradstraße  Straße 

Es sind noch keine Kommentare vorhanden.

Melde dich an, um einen neuen Kommentar zu schreiben

Koordinaten des Startpunktes

N 52°22.343' E 4°53.665'
N 52°22'20.584" E 4°53'39.908"
N +52.3723845 E +4.89441898

Koordinaten des Endpunktes

N 52°22.373' E 4°53.577'
N 52°22'22.414" E 4°53'34.620"
N +52.3728929 E +4.89295014

Weitere Infos unter: Link zu uns

Falls du von deiner Webseite auf diese Strecke verlinken oder als iFrame einbetten möchtest, dann kopiere einfach folgenden Codeschnippsel und binde ihn an einer beliebigen Stelle in deinem Quellcode ein:

kopieren
kopieren
kopieren
  • QR Code - Track To Go
    QR Code
  • QR-Codes sind zweidimensionale Barcodes, die jedes Gerät interpretieren kann, auf dem eine QR-Code-Software installiert ist. Lade dir die URL dieser Strecke einfach auf dein Smartphone herunter (erfordert QR Code Software auf deinem Smartphone).